Axízo
Mobile Web Solutions

Wat ik doe

Assessment tests en leer-apps

Voor English-4-Business, een taleninstituut, online kennistests gemaakt. Deze webtoepassing is ook als Android app beschikbaar. In opdracht van deze werkgever worden ook apps ontwikkeld om engels te leren.

Aanbeveling van deze klant:

Axizo is the best IT service provider I have used in a long time. Wim gave excellent service, was flexible, and reasonably priced. He discussed all the issues before deciding what was required instead of offering a solution that was easiest for him. A definite outcome was established and the deadlines were met.
I would thoroughly recommend Axizo for small companies Internet needs.


- Matthew Dignum, English-4-Business

 

App om je gewicht bij te houden. De ingevoerde gegevens worden op een server gezet en ook op het Android toestel bewaard. Van de ingevoerde gegevens worden grafieken getoond.

De invoercontrol komt van een open source project waar ik aan bijgedragen heb.

Ik gebruik deze app om een framework op te zetten voor het delen en verwerken van gegevens. Het doel is om het gebruik van de gegevens zo flexibel mogelijk te maken, rekening houdend met privacy-wensen.

 

STL Viewer

STL (Standard Tesselation Library) is een bestandsformaat voor 3D prototypes. Deze worden onder andere gebruikt als invoer voor 3D-printers.

Deze app laadt een STL-bestand op een Android apparaat en geeft deze weer in 3D, gebruikmakend van OpenGL.

 

Broncode online

Als je graag inzicht wilt hebben in de kwaliteit van mijn code, bezoek dan mijn github account. Hier vind je een aantal projecten in diverse programmeertalen.

Ik maak vaak gebruik van open source programmatuur; als ik een mogelijkheid zie om een open source project te verbeteren, ben ik gaarne bereid om deze aanpassing zelf door te voeren.

 

Verbind

Contact

+31 (0)651525072
info@axizo.nl
wimrijnders

Meer

Bedrijfsinfo
Privacybeleid
Vardaris